ремонт на покриви Стара Загора

  Оглед-безплатен

за област Стара Загора

 

 Изготвяне на индивидуална оферта-безплатно

безплатен оглед в област Стара Загора

Безплатен годишен преглед на положената от нас

 

хидроизолация  в рамките на гаранционния период

безплатен оглед в област Стара Загора

Полагане на течна, безшевна, мазана хидроизолация "Isoflex universal" на българската фирма "Интерфейс" ЕООД върху бетонна козирка над входа на жилищен блок в Стара Загора.

Гаранция - 5 години

Спешен и неотложен ремонт на течаща бетонна козирка през зимата, с полагане на течна безшевна хидроизолация "Изомраз" на фирма "Изомакс", над входа на куклен театър - Стара Загора

Гаранция - 5 години

Ремонт и спиране на течове от оберлихт, изработен от армирано стъкло. Хидроизолацията на металната рамка на стъклата е извършена с тиксотропна полиуретанова хидроизолация Mariseal Detail на гръцката фирма "Maris Polymers", а върху самите армирани стъкла е положена прозрачна (безцветна) полиуретанова хидроизолация Maritrans на гръцката фирма "Maris Polymers". Обект - куклен театър Стара Загора.

Гаранция - 10 години

Наложителен (спешен) ремонт на корозирал ламаринен покрив. Целта на ремонта е да се спре проникването на влага и вода през корозиралите участъци. Ремонтът е извършен с полагането на тиксотропен хидроизолационен полиуретанов материал на гръцката фирма "Maris Polymers" - "Mariseal detail". Обект - метанстанция в град Стара Загора

Гаранция - 10 години.

Ремонт и спиране на течове от скатен покрив на къща в село Богомилово. Хидроизолацията е извършена с тиксотропна полиуретанова хидроизолация Mariseal Detail на гръцката фирма "Maris Polymers"

Гаранция - 10 години

Полагане на течна, безшевна, мазана полиуретанова хидроизолация "Mariseal 250" и topcoat "Mariseal 420" на гръцката фирма "Maris Polymers" върху бетонна козирка, над входа на Кукления театър в Стара Загора.

Гаранция - 10 години

Полагане на течна, безшевна, мазана полиуретанова хидроизолация "Mariseal 250" и Top Coat "Mariseal 420" на гръцката фирма "Maris Polymers" върху бетонна козирка, покрита с компрометирана рулонна битумна мембрана, над входа на жилищен блок в Стара Загора.

Гаранция - 10 години

Полагане на течна, безшевна, мазана хидроизолация "Акрофлекс - течна гума" на фирма "Вълков" върху бетонна козирка над входа на жилищен блок в Стара Загора.

Гаранция - 5 години

ремонт на козирка
ремонт на козирка
ремонт на козирка
ремонт на козирка

Антикорозионна защита на ламаринен покрив чрез полагане на течна, безшевна хидроизолация "Акрофлекс - течна гума", обработване на комините и монтаж на коминни шапки. След полагането на изолацията, температурата в подпокривното пространство се понижи с 10 С през летните месеци. Обектът е с площ 224 м2 и се намира в Стара Загора

Гаранция - 5 години.

Наложителен (спешен) ремонт на снадки и нитове между отделните листи на ламарина. Целта на ремонта е да се спре проникването на влага и вода през корозиралите места. Ремонтът е извършен с полагането на хидроизолационен акрилен материал на фирма "Вълков" - "Акрофлекс - Течна гума". Отремонтираните участъци са с обща дължина 333 линейни метра (ламаринен покрив на бензиностанция VM Petroleum град Стара Загора)

Гаранция - 5 години.

Полагане на течна, безшевна, мазана хидроизолация "Акрофлекс - течна гума" на фирма "Вълков" върху бетонна козирка, покрита с ламарина над входа на жилищен блок в Стара Загора.

Гаранция - 5 години

Наложителен (спешен) ремонт на снадки между отделните листи на ламаринен покрив. Целта на ремонта е да се спре проникването на влага и вода през снадките. Ремонтът е извършен с полагането на хидроизолационен акрилен материал на фирма "Вълков" - "Акрофлекс - Течна гума". Отремонтираните участъци са с обща дължина 150 линейни метра (ламаринен покрив на административна сграда в град Стара Загора)

Гаранция - 5 години.

Наложителен (спешен) ремонт на снадки между отделните рула на положена битумна хидроизолация на плосък покрив. Целта на ремонта е да се спре проникването на влага и вода през компрометираните снадки на изолацията и последващо разлепяне на цели рула. Ремонтът е извършен с полагането на материал на фирма "Вълков" - "Акрофлекс - Течна гума". Отремонтираните участъци са с дължина 500 линейни метра.

Вълков
Вълков
Вълков

Полагане на течна безшевна хидроизолация, на акрилна основа "Акрофлекс - Течна гума" на българската фирма "Вълков" на покрив покрит с компрометирана битумна рулонна мембрана, в град Стара Загора, с обща площ  250 м2

Гаранция - 5 години 

Полагане на течна безшевна хидроизолация, на акрилна основа "Акрофлекс - Течна гума" на българската фирма "Вълков" само на компрометираните (течащи) участъци от старата асфалтова настилка покрита с филц, с обща площ  50 м2 (частичен ремонт на плосък покрив в Стара Загора).

Гаранция от протичане само на обработените участъци - 3 години

Полагане на течна безшевна хидроизолация, на акрилна основа "Акрофлекс - Течна гума" на българската фирма "Вълков" на покрив покрит с компрометирана битумна рулонна мембрана, в град Стара Загора, с обща площ  50 м2

Гаранция - 5 години 

Полагане на течна безшевна акрилна хидроизолация "Акрофлекс - Течна гума" на българската фирма "Вълков" на плосък покрив със стара асфалтова настилка и филц в град Стара Загора, с обща площ от 250 м2

Гаранция - 5 години

Ремонт с течна безшевна хидроизолация "Акрофлекс - течна гума" на фирма "Вълков" на компрометирана рулонна хидроизолация, положена на плосък покрив в град Габрово.

Гаранция - 5 години

Полагане на течна безшевна хидроизолация "Изомакс - А" на фирма "Изомакс" върху козирка, отремонтирана с битумна рулонна хидроизолация, над входа на жилищен блок в Стара Загора

Гаранция - 5 години

Полагане на течна битумна хидроизолация Изомакс - Еласта на българския производител "Изомакс" на плосък покрив с компрометирана битумна рулонна хидроизолация с посипка, в град Стара Загора, с обща площ от 220 м2

Гаранция - 5 години

Полагане на течна, безшевна, битумна хидроизолация "Изомакс А" на фирма "Изомакс" върху бетонна козирка над входа на жилищен блок в град Стара Загора.

Гаранция - 5 години

Полагане на течна битумна хидроизолация Изомакс - А на българския производител "Изомакс" на плосък покрив със стара асфалтова настилка и филц в град Стара Загора, с обща площ от 250 м2.

Гаранция - 5 години

ремонт на покрив в Стара Загора
ремонт на покрив в Стара Загора
ремонт на плосък покрив
ремонт на плосък покрив
хидроизолация с изомакс А
ремонт на покрив с Изомакс А
хидроизолация с Изомакс А
хидроизолация с Изомакс А
Хидроизолация с Изомакс А
хидроизолация с Изомакс Еласта
хидроизолация с Изомакс Еласта
хидроизолация с Изомакс Еласта
хидроизолация с Изомакс Еласта
хидроизолация с Изомакс Еласта
хидроизолация с Изомакс Еласта
хидроизолация с Изомакс Еласта

Полагане на течна битумна хидроизолация Изомакс - Еласта на българския производител "Изомакс" на плосък покрив със стара асфалтова настилка и филц в град Стара Загора, с обща площ от 120 м2 (частичен ремонт, с полагане на хидроизолацията само върху покривната площ над един апартамент)

Гаранция - 5 години

Как да разберете дали покривът е в добро състояние или е за ремонт?

 

Най - лесният начин да разберете дали покривът е за ремонт е да направите профилактичен оглед. Добре е да оставите това в ръцете на нашите професионалисти от "Ес Джи Ей ХидроСистемс" ЕООД. Подобни проверки е добре да се извършват веднъж на две или три години, за да се установи появата на проблем още в началото, когато дребните ремонти са по джоба на всеки.

 

Покривът трябва да се отремонтира още при първите признаци на проблеми и проникваща влага при по - обилни валежи. Мнозина подминават проблемите с течащия покрив, като не им обръщат сериозно внимание. Лошото при този тип повреди е, че водата има свойството да разрушава бавно, но безпощадно, всичко което се озове на пътя и.

 

 • водата може да повреди арматурата в бетонните плочи при плоските покриви - когато проникне вода през бетонните плочи на плоските покриви, тя предизвиква необратими процеси на корозия в металните конструкции и отслабва значително здравината на стоманобетонните плочи
 • проникването на вода води до перманентни проблеми с появата на мухъл и плесен - веднъж появили се подобни проблеми е много трудно да бъдат преборени, защото спорите на мухъла остават в самите стени и таван и това прави тяхното ефективно унищожаване много трудна задача. За съжаление, на мухъла се гледа повече като на козметичен и естетичен проблем, а не като проблем, свързан с причиняването на здравословни проблеми сред обитателите.  За Вас и децата Ви съществува повишен риск от алергии и развитие на астма. Симптомите, обвързани с мухъла и влагата в дома могат да бъдат хриптене, ринит, сутрешна кашлица, екзема.
 • проникването на влага в обитаемите площи значително уврежда техния облик и функционалност - образуване на неприятни петна и изменение в цвета на стените и таваните, отлющване на тяхното финишно покритие и цялостно увреждане на засегнатите участъци често се явяват неизбежно последствие от проникването на влага.

 

Какво включва услугата "ремонт на плоски покриви"?

 

На този въпрос всяка себеуважаваща се фирма може да Ви отговори единствено и само след като извърши оглед на обекта. Ремонтът може да включва един много широкообхватен набор от услуги и те са индивидуални спрямо вида покривното покритие и моментното състояние на самия покрив. За един покрив ще бъде напълно достатъчно подмяната или изграждането на хидроизолация само в конкретен участък, а за друг полагане на нова хидроизолация върху цялата покривна площ. Дейности като измазване на комини, полагане на изравнителна замазка, боядисване и анкериране на бордови ламарини и шапки също могат да бъдат включени в един цялостен ремонт на покрива.

Как да изберете подходяща фирма за ремонт на плоски покриви?

 

 • потърсете информация в Интернет за фирми предлагащи тази услуга
 • разгледайте подробно сайтовете на избраните от Вас фирми
 • обърнете специално внимание на снимки и информация относно ремонти на покриви, извършени от съответните фирми
 • проверете съществуват ли избраните от Вас фирми в Търговския регистър
 • свържете се с избраните от Вас фирми (поне 3 на брой) по телефон или чрез имейл, за да насрочите дата и час за оглед. И запомнете – консултации и предлагане на оферти по телефона говорят за несериозно отношение и е пълна липса на професионализъм.
 • трябва да получите индивидуална ценова оферта, която да включва: необходимите ремонтни дейности, точно и пълно найменование на материалите, които ще бъдат използвани, кратка информация за материалите, етапите в полагането на избраната хидроизолационна система, продължителност на СМР, продължителност на гаранционния период и отделна цена за всяка ремонтна дейност. 
 • имайте впредвид, че изборът "най - ниска цена" може да доведе до повторен ремонт още през следващата година
 • поискайте от избраната от Вас фирма референции и адреси на отремонтирани вече обекти
 • свържете се с официалните представители за България на оферираните материали и поискайте информация относно качествата на избраните от Вас апликатори. 
 • поискайте да видите Договор за извършване на СМР от съответната фирма и внимателно се запознайте с правата и задълженията на Възложителя и Изпълнителя по този договор
 • всеки един отремонтиран обект трябва да бъде приет след оглед от Възложителя и след подписване на "Акт Образец 19"

Представяме Ви част от нашите отремонтирани обекти с кратка информация:

Полагане на течна битумна хидроизолация Изомакс - А на българската фирма "Изомакс" върху плосък покрив със старо асфалтово покритие и обща площ 233,5 м2, намиращ се в град Стара Загора.

Гаранция: 10 години

Изомакс А Стара Загора
Изомакс А Стара Загора
Изомакс А Стара Загора
Изомакс А Стара Загора
Изомакс А Стара Загора
ремонт на покрив с Изомакс А Стара Загора
ремонт на покрив Стара Загора с Изомакс А
Изомакс А Стара Загора
ремонт на покриви с изомакс
ремонт на покрив Стара Загора

Полагане на течна битумна хидоризолация Изомакс - А на българската фирма "Изомакс" само на компрометираните участъци от плосък покрив (частичен ремонт на плосък покрив) в град Стара Загора

Гаранция от протичане само на обработените участъци - 3 години

покрив стара загора
stara zagora
ремонт на покрив
стара загора
стара загора
покрив Стара Загора
стара загора
стара загора
стара загора
стара загора
изомакс стара загора
изомакс

Ремонт с полагане на течна хидроизолация Изомакс - А на българската фирма "Изомакс" само върху снадките между отделните листове на битумната рулонна мембрана (1220 линейни метра). Покривът е отремонтиран преди една година с некачествена битумна хидроизолация с посипка. Обектът е производствено хале в село Опан, област Стара Загора.

Гаранция на снадките - 3 години

Изомакс А Изомакс Еласта
частичен ремонт на покрив
ремонт на битумна рулонна хидроизолация
изомакс
частичен ремонт на покрив
частичен ремонт на покрив
ремонт на покрив стара загора
ремонт на покрив стара загора
цветна паста изомакс еласта
цветна паста изомакс еласта
изомакс

Полагане на течна битумна хидроизолация Изомакс - А на българския производител "Изомакс" върху два слоя компрометирана битумна рулонна хидроизолация с посипка, на плосък покрив в град Стара Загора с обща площ 200 м2.       

Гаранция - 5 години 

ремонт на плосък покрив Стара Загора
Some Alt Text
разлепен воалит
Some Alt Text
компрометирана хидроизолация
компрометирана хидроизолация
изравнителна замазка при ремонт на покрив
ремонт на плосък покрив с Изомакс
ремонт на покрив
битумна мазана хидроизолация
течна мазана хидроизолация
Изомакс А Стара Загора
хидроизолация на комини
защита от UV
финишен слой изомакс еласта
финишен слой изомакс еласта

Всеки дом, офис или промишлена сграда има нужда от здрав и стабилен покрив. По отношение на формата си, покривите се делят основно на плоски и скатни.

Плоските покриви са удачно решение за завършек на сгради с правилна геометрична форма. Те са широко разпространени на територията на цялата страна, като преобладават в по – големите градове.

Предимства на плоските покриви:

 • позволяват максимално използване на височините на стаите на последните етажи
 • достъпът до плоските покриви е сравнително безопасен - наклонът на този тип покриви е изключително малък и по този начин опасността от подхлъзване и падане от него е сведена до минимум. Това дава възможност редовно да се проверява състоянието му, да се почиства и ремонтира.
 • дават възможност за направата на т.нар. "зелен покрив" 

 • изграждането и поддръжката е лесна и икономически изгодна

 • осигуряват по-добра светлина, вентилация и архитектурен облик на сградата

 • може да се построи следващ етаж

От друга страна върху плоските покриви оказват влияние няколко вида фактори, сред които дъжд, слънце, индустриални газове, отопление и вентилация на сградите, човешка дейност и други. Всеки от тези фактори може да причини различни поражения, които да доведат до проникване на вода в плочите над жилищните помещения.

Основна роля в правилното функциониране на плоския покрив играе положената върху него хидроизолация. Различните системи за хидроизолиране на плоски покриви използват различни материали за крайно покритие - битумни мушами, метални плоскости, фиброциментови плоскости, обмазващи хидроизолации (битумни и полимерни продукти). Те имат различни експлоатационни характеристики и дълготрайност и изискват различен вид поддръжка.

Всеки един клиент сключил Договор с нас за полагане на хидроизолация на цял покрив с площ над 200 м2 получава напълно безплатно гаранционно обслужване, което включва: посещение на обекта веднъж годишно, анализ на състоянието на положената хидроизолация и почистване (важи за област Стара Загора).