Иновациите в хидроизолациите

http://www.sga-hydrosystems.com/

Пълна гаранция от 5 до 15 години. Експлоатация над 25 години.

http://www.sga-hydrosystems.com/

SGA  Hydro Systems

Ако смятате, че ние сме Вашето решение и ни се обадите, ще получите:

 

  1. Напълно безплатен оглед на обекта в удобно за Вас време (важи за област Стара Загора)
  2. Нашият екип от специалисти ще "вземе" точните размери на Вашия обект до сантиметър
  3. След обсъждане, ще изготвим за Вас индивидуална ценова оферта, която включва всички необходими ремонтни дейности, кратка информация за необходимите материали, начина на полагане (100 % спазване на технологията на производителя), право на избор и разбира се цена за всяка предложена в офертата услуга

 

Ако харесате нашето ценово предложение и изберете нашата фирма, ще получите:

 

  1. Договор, в който точно и ясно са посочени правата и задълженията на двете страни (Възложител и Изпълнител). Изброени са всички договорени ремонтни дейности, материалите, които ще бъдат използвани и сроковете за приключване на СМР. Точно и ясно е вписана крайната договорена цена за услугите и начина на плащането и. 
  2. Пълна гаранция на извършените от нас строително - ремонтни дейности от 5 до 10 години
  3. Приключването на всички строително - ремонтни работи е съпроводено с подписване на Приемо - предавателен протокол от страна на Възложителя, само след като същият е огледал и приел обекта без забележка.
  4. Окончателното плащане се извършва едва след подписването на Приемо - предавателен протокол и след като Възложителят "хареса" нашата услуга
  5. Всеки един клиент сключил Договор с нас за полагане на хидроизолация на цял покрив с площ над 100 м2 получава напълно безплатно гаранционно обслужване, което включва: посещение на обекта веднъж годишно, анализ на състоянието на положената хидроизолация и почистване (важи за област Стара Загора)
  6. На нашите клиенти предлагаме следгаранционно обслужване на преференциални цени

 

Нужна ли е поддръжка на покрива Ви?

 

Когато не отделяме достатъчно време и внимание на "Нашия покрив", той спира да пази помещенията ни сухи и здрави. Дъждът става наш враг! Бетонната плоча започва бавно и трайно да се руши. Таванските помещения стават на практика неизползваеми.  

 

Причини за протичането на един покрив могат да бъдат:

  

Климатичните условия

 

Всички материали, които се използват за покритие на покриви стареят и губят свойствата си когато са изложени на тежки метеорологични условия. Наличието на замърсители във въздуха води до влошаване на свойствата на покривните материали. Същите подлежат на сериозно увреждане, когато са подложени на бури, особено когато бурите носят със себе си дребни частици. Повечето материали не са устойчиви на бури и ураганни ветрове. Вреден за Вашия покрив може да се смята всеки вятър със скорост над 100 км/ч. Първичната причина за вредата от вятъра е вакуума, който се образува по ръбовете на покрива. Природата се опитва да неутрализира зоната с ниско налягане като издърпва въздух от зони с по - високо налягане, а това обикновено е вътрешността на постройката. Този въздушен поток бута покрива от долната му страна, разхлабва конструкцията и причинява триене. Това е основната причина, поради която покривите стават неустойчиви при вятър. За да се противодейства на подемните сили на въздуха при буря е нужно конструкциите и покритието на покривите да са адекватно укрепени и устойчиви.


Пропуски в уплътненията

 

Функцията на уплътненията е да даде непромукаема изолация между покривните материали и стърчащите от покрива участъци. Най - често това са комини и шахти. Уплътненията трябва да са такива, че да издържат във времето поне толкова, колкото ще издържи покривният материал на основната част от покрива. Първите проблеми с течове в покривите най - често "тръгват" именно от уплътненията. По тази причина, смяната на уплътненията може да е напълно достатъчен ремонт за отстраняване на проблемите в покрива.

 

Метални уплътнения и съединения

 

Употребата на метални съединения и уплътнения не се препоръчва при полагането на рулонна битумна хидроизолация. Металът не контактува добре с  твърдите битумни материали. Отделно металът се свива и разширява по различен начин спрямо битума при температурни вариации. Пукнатините, които се отварят при стареенето на метала са също проблем. Най - проблемни са вътрешните и външните ъгли. Ако е възможно, избягвайте употребата на метални конструкции в покрива. Ако това е невъзможно трябва основата да се обмаже с течна хидроизоалция.

 

Проблеми в отводняването на покрива

 

Отводнителната система на покрива включва канали, шахти, наклон, уплътнения и улуци. Функцията на отводнителната система е да предотврати задържането на вода върху покрива. Всеки покрив, включително и плоските покриви, трябва да имат отводнителна система. Отводнителната система трябва да се поддържа и да се почиства. Ако отводнителната система не функционира добре, рано или късно се появяват течове. Ако установите, че по покрива се задържа вода, това е сигурен признак че има проблем с отводнителната система.

 

Конструкции и елементи, монтирани върху покрива

 

Почти всеки покрив се ползва като база за монтиране на антени, пилони, знаци, табели и др. Трябва да се избягва монтирането на такива конструкции и елементи, но когато това се налага, същите не трябва да се монтират директно върху изолационния материал. Нужно е да се вземат съответните мерки. Обмазването на свръзките с течни хидроизолации е задължително!

 

Необходима е профилактика преди и след всеки сезон – почистване на улуците, събиране на малките отпадъци донесени от птици или навяти от силен вятър, възстановяване на компрометирани места. Както личният Ви автомобил се нуждае поне веднъж годишно от сервизно обслужване и профилактика, така и Вашият покрив. Ние осигуряваме профилактиката на Вашия покрив!


Когато завали пороен дъжд – тогава дори и най - малките проблеми по покрива стават фактор водата да навлезе там, където не й е мястото. Отбележете си къде е прокапало или се е образувало влажно петно и ни потърсите! Ние ще Ви предложим трайно решение.